Uw arbeidsrecht advocaat uit Hilversum

Arbeidsconflict met uw werkgever?

Arbeidsrecht is de vorm van het recht wat betrekking heeft op de verhouding tussen werkgever en werknemer. Soms komt het voor dat er een geschil ontstaat tussen deze twee partijen door bijvoorbeeld uw arbeidsovereenkomst, doordat u ontslag heeft gekregen of doordat u lange tijd ziek bent geweest. Een arbeidsconflict is erg vervelend en het is belangrijk dat u hierbij goed geadviseerd wordt. Woont u in Hilversum of in de omgeving van Hilversum en heeft u te maken gekregen met arbeidsrecht? Dan zit u goed bij 0900 Advocaat. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u professioneel begeleiden en kunnen wij u precies vertellen wat uw rechten en plichten zijn.

Ontslag?

Ontslag is één van de redenen waarom iemand in aanraking komt met arbeidsrecht. U kunt ontslagen zijn of ontslag hebben genomen, maar in alle gevallen gaat het erom dat de arbeidsovereenkomst beëindigd wordt. Bent u ontslagen en bent u het hier niet mee eens? Schakel dan een specialist op het gebied van arbeidsrecht in! Wij kunnen u precies vertellen welke stappen u moet ondernemen en helpen u van begin tot eind. Voor arbeidsrecht in Hilversum kunt u bij ons terecht.

Contact voor hulp bij arbeidsrecht in Hilversum

Ons advocatenkantoor is werkzaam in Hilversum en in de regio Hilversum. Dus bent u woonachtig in Hilversum of omgeving en heeft u te maken gekregen met arbeidsrecht? Neem dan contact met ons op! Dit doet u door te bellen naar 0900 – 23 86 222 of door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Vult u het contactformulier in, dan hoor u zo spoedig mogelijk van ons.