Juridisch advies bij uw echtscheiding in Hilversum

Wij staan voor u klaar

Ligt u in scheiding of bent u van plan een echtscheiding aan te vragen? Er komt veel kijken bij een echtscheiding, dus het is van belang dat u hier goede begeleiding bij krijgt. Uw advocaat uit Hilversum kan u helpen bij een echtscheiding. Denk dan bijvoorbeeld aan het bepalen van de hoogte van alimentatie, het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden en het regelen van de omgang met uw kind of kinderen. Woont u Hilversum of in de regio Hilversum en heeft u te maken met een echtscheiding? 0900 Advocaat biedt u persoonlijke ondersteuning, zodat uw echtscheiding van begin tot eind geregeld wordt.

Alimentatie bij een echtscheiding

Heeft u kinderen? Dan moet bij een echtscheiding de hoogte van de alimentatie berekend worden. Bij een echtscheiding kan het ook voorkomen dat er alimentatie voor de partner betaald moet worden. Hier is dan vaak sprake van grote inkomensverschillen tussen de twee partners. De hoogte van het bedrag hangt af van een aantal factoren. Voor kinderalimentatie zijn dit de kosten voor het kind, de draagkracht van de alimentatieplichtige en het gezinsinkomen. Voor partneralimentatie spelen de behoefte, de draagkracht en de verdiencapaciteit een grote rol. Juridische hulp bij uw echtscheiding in Hilversum nodig? Wij zijn er voor u.

Uw echtscheiding advocaat uit Hilversum

Woont u in Hilversum of in de regio Hilversum en heeft u een goede advocaat nodig voor uw echtscheiding? Schakel dan ons advocatenkantoor in! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0900 – 23 86 222. Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier op de contactpagina in en u hoort zo snel mogelijk van ons.