Incasso advocaat nodig in Hilversum?

0900 Advocaat uit Hilversum helpt u

Heeft u problemen met het binnenkrijgen van uw betalingen? Vooral in tijden van crisis worden betalingen vaak niet op tijd betaald, wat voor u als bedrijf erg vervelend kan zijn. U verleent een dienst en vraagt daar geld voor. Uw klant is al een maand te laat met betalen, wat moet u nu doen? Er zelf steeds achteraan gaan kost u veel moeite en tijd, dus het is verstandig om een specialist in incasso in te schakelen. Heeft u een bedrijf in Hilversum of in de regio Hilversum en heeft u een deskundige op het gebied van incasso nodig om uw geld binnen te krijgen? Dan bieden wij u uitkomst! Wij nemen u alles uit handen en zorgen ervoor dat uw klant betaalt.

Verschil incasso advocaat en incassobureau

Veel mensen verwarren een incasso advocaat met een incassobureau. Beide zijn er voor hetzelfde doel, namelijk ervoor zorgen dat uw cliƫnt betaalt. Een incasso advocaat heeft echter nog meer rechten dan een incassobureau. Wordt de betalingsachterstand namelijk nog steeds niet betaald nadat u een expert op incasso gebied heeft ingeschakeld? Een incasso advocaat heeft de bevoegdheid, na toestemming van de rechter, om conservatoir beslag te laten leggen op de inboedel of banktegoeden van de schuldenaar.

Contact met uw incasso specialist uit Hilversum

U kunt contact opnemen met ons voor incasso problemen in Hilversum en in de omgeving van Hilversum. Dit doet u door te bellen naar 0800-4445002 (gratis) of door het contactformulier op de contactpagina in te vullen.